Coaching

Als organisatie wil je dat je werknemers vitaal en gelukkig zijn en zich blijven ontwikkelen. Hiervoor zijn er twee cruciale aspecten: de bedrijfscultuur en het benutten van ieders talenten. Met alleen denken en doen komen we er niet meer. Voelen speelt een steeds belangrijkere rol in het bedrijfsleven en op de werkvloer. Ik help organisaties, teams en werknemers vitaler te worden, en zo duurzamer te presteren. De mens en zijn kwaliteiten staan centraal.  Ik ondersteun medewerkers in hun professionele groei. Door te gaan voor authenticiteit en innerlijk verlangen, komen kwaliteiten en talenten optimaal tot bloei.
Coaching Oegstgeest / skyline Den Haag
Mensen worstelen vaak met levensvragen, maar nog belangrijker, ze komen vaak niet tot antwoorden in de drukte van alle dag.
  • Wat geeft me nu echt energie?
  • Hoe houd ik evenwicht tussen mijn werk, gezin en sociale leven?
  • Waar ligt mijn persoonlijke kracht en hoe zorg ik dat ik die optimaal inzet?
  • Wat is mijn innerlijk verlangen en streef ik dit na?
  • Durf ik te gaan staan voor wie ik ben?
  • Hoe kritisch of rechtvaardig ben ik naar mijzelf  en naar anderen?
Om jezelf volledig te kunnen laten zien in je volle vermogen MOET je weten wat er in je leeft en wat je voelt. Het is noodzakelijk om tijd te nemen voor bewustwording. Neem jezelf en de mensen serieus! Bel 0649118637 of mail naar info@peter-kruit.nl voor meer informatie of maak een afspraak.